Η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, ο γάμος σας, αποκτά την προσωπικότητα σας μέσα απο τα άνθη και τον στολισμό που εσείς θα επιλέξετε. Στο ανθοπωλείο Zelos Flowers θα σχεδιάσουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια κάνοντας αυτή τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή! Εντός και εκτός Θεσσαλονίκης και πάντα με εγγυημένη ποιότητα και φρεσκάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 861361 για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού!

Νυφική ανθοδέσμη

Το πιο όμορφο αξεσουάρ μιας νύφης είναι η ανθοδέσμη της! Η πολυετή εμπειρία μας στα νυφικά μπουκέτα μπορεί να σας δώσει με σιγουριά το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε!

 

 

Στολισμός λαμπάδων

Ο βασικός στολισμός ενός γάμου είναι οι δύο λαμπάδες που πλαισιώνουν το ιερό τραπέζι του μυστηρίου! Γι’αυτό και η καλαισθησία με την ποιότητα των λουλουδιών σε αυτές είναι απαραίτητη! Στο ανθοπωλείο Zelos Flowers μπορούμε να σας παρουσιάσουμε πολλές προτάσεις με διάφορους συνδιασμούς λουλουδιών και χρωμάτων!

Κλείστε το δικό σας ραντεβού καλώντας στο 2310 861361 για να επιλέξουμε μαζί το καλύτερο για εσάς!!

Εσωτερικός Στολισμός Εκκλησίας

Τα πρώτα βήματα των νεόνυμφων θα γίνουν στο διάδρομο της εκκλησίας γι’αυτό και αξίζει να είναι ανθοστολισμένος με τον ομορφότερο τρόπο! Άνθη, υφάσματα, κεριά και διάφορα άλλα διακοσμητικά στοιχεία θα αναδείξουν το εσωτερικό του ναού.

 

Εξωτερικός Στολισμός Εκκλησίας

Η είσοδος της εκκλησίας είναι κάτι σημαντικό για τους καλεσμένους σας και φυσικά για το ζευγάρι! Μια όμορφη εικόνα του χώρου που θα γίνει η συνάντηση του ζευγαριού. Ανθοσυνθέσεις, κεριά, δαντέλες, ολόλευκο χαλί και πολλά ακόμη θα κάνουν την είσοδο της εκκλησίας ξεχωριστή!

Τραπέζι Υποδοχής

Το τραπέζι υποδοχής είναι το σημείο που οι καλεσμένοι σας θα πάρουν την μπομπονιέρα τους και θα κεραστούν απο τα γλυκά που εσείς θα επιλέξετε! Κουφέτα, μπεζέδες και άλλα γλυκά όπως επίσης και δροσιστικά ροφήματα πάνω σε ένα άψογα στολισμένο με άνθη και διακοσμητικά στοιχεία τραπέζι!

Αυτοκίνητο

Το νυφικό αυτοκίνητο δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό!! Γιρλάντα ή σύνθεση στο μπροστινό μέρος, μπουκέτα στα χερούλια, ότι κι αν εσείς επιλέξετε στο ανθοπωλείο Zelos Flowers θα αναδείξουμε το αυτοκίνητο ή και την μηχανή σας!

Τηλεφωνήστε μας στο 2310 861361 και κλείστε το δικό σας ραντεβού!

Δεξίωση

Ο χώρος που το ζευγάρι θα τιμήσει του καλεσμένους του! Ένα ιδιαίτερο γεύμα προυποθέτει κι έναν μοναδικό στολισμό. Με κομψότητα και καλαισθησία το ανθοπωλείο Zelos Flowers μπορεί να σας προσφέρει αυτό το αποτέλεσμα!

Κλείστε το δικό σας ραντεβού τηλεφωνόντας στο 2310 861361 για να σας προτείνουμε τις δικές μας ιδέες σε συνδιασμό με ότι εσείς έχετε ονειρευτεί!!

Close Menu
×
×

Cart